Garagepoorten

Je garagepoort heeft veel bekijks. Het zorgt in grote mate voor de uitstraling en het karakter van je gevel. Je kiest dus best voor een smaakvolle en tegelijkertijd kwalitatieve oplossing. Kiest u voor strakke designs in aluminium of liever voor behaaglijk hout? Wauters Renovatiewerken adviseert u graag bij uw materiaalkeuze. Alle garagepoorten op maat zijn in verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar. 

WAAROM SECTIONAALPOORTEN?

Er bestaan verschillende garagepoort systemen. Wij kiezen bewust voor sectionaalpoorten omdat deze de meeste voordelen bieden. Een sectionale garagepoort open loodrecht naar boven en ligt vlak onder het plafond. Zo win je meer plaats in en voor de garage. Bovendien blijft de volledige doorrijruimte vrij en ben je zeker van en maximale doorrijbreedte. Garagesectionaaldeuren zijn niet alleen geschikt voor nieuwbouw, ook voor renovatieprojecten vormen zij de ideale oplossing. Een sectionaalpoort past immers altijd en de vorm van de poortopening speelt geen rol.

De voordelen van onze sectionaalpoorten

  • 100% maatwerk. Jouw garagepoort wordt volledig volgens jouw wensen en op maat gemaakt.
  • Past altijd en overal. Voor elke situatie kunnen wij een passende oplossing vinden. Zo profiteer je van een maximale doorrijhoogte en -breedte.
  • Duurzame afdichting tegen regen, wind en vuil.
  • Stijlvol design in ontelbaar veel gedaantes. Wij bieden oneindig veel mogenlijkheden. Elke wens van stijl kan besproken worden
  • Uitstekende isolatie dankzij een paneeldikte van 40 mm kunnen onze sectionaalpoorten uitstekende isolatiewaarden voorleggen. Zo bespaar je op energiekosten en profiteer je zelfs in de winter van een aangenaam klimaat in je garage. Je krijgt er dus in één klap extra leefruimte bij!
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten, manueel of elektrisch.

  

Heb je een leuk project?
Laat het ons weten!

Back to Top