Professionele kelderdichting

Duidelijke symptomen van vochtproblemen in de kelder zijn vochtige muren in de kelder en vaak ook in de rest van het huis, schimmelvorming, optrekkende koude en een muffe geur. Soms kan er zelfs een laagje water op de keldervloer staan. Wees je ervan bewust dat het vocht ook helemaal kan doortrekken tot in de bovenste verdiepingen van het huis, met alle problemen van dien.

Het is daarom van groot belang om vochtproblemen zo snel als mogelijk aan te pakken. Ze brengen niet alleen schade toe aan de constructie van de woning, vochtproblemen zijn ook heel nadelig voor de gezondheid.

Kelderafdichting is een goede oplossing tegen een vochtige kelder. Bovendien zal het jouw huis ook in de toekomst beschermen tegen vocht en daarmee je wooncomfort enorm vergroten. Bijkomende voordelen zijn een verlaging van de energiefactuur en eventueel een extra leefruimte in de woning.

Onze manier van werken

Hoe een vochtige kelder het best aangepakt wordt, hangt af van verschillende factoren. Ook de ligging van de woning speelt een grote rol. In gebieden waar het grondwaterniveau hoog is, wordt er vaak een grondiger manier van kelderdichting vereist, maar ook hier is De Vochtfabriek uw geschikte partner.

Na een grondige uiteenzetting van het probleem tijdens een plaatselijk bezoek stellen wij een uitgebreid dossier samen om uw kelder terug kurkdroog te maken. Dit kan op verschillende manier: via een pomp, met sensoren, door middel van folie of zelfs door plaatsing van een nieuwe vloer.

 

bekijk recente realisaties op : 


Heb je een leuk project?
Laat het ons weten!

Back to Top